Teruggrijpen naar de natuur, ook in de badkamer

Duscholux lanceert decor in echt hout

Van wandelen tot wijndelen, 2020 en 2021 heeft ons doen teruggrijpen naar de natuur. En juist daarom halen we maar wat graag natuurlijke materialen zoals hout in huis. Waarom? Het geeft ons een gevoel van rust, doet ons stilstaan bij hoe we ons voelen en geeft ons ademruimte.

Ook de badkamer gaat van een praktische plek waar we werken aan onze persoonlijke hygiëne naar een toevluchtsoord om even op adem en tot rust te komen. Daarom kiest Duscholux voor warme houttoetsen in de badkamer. Decorelementen in echt hout (Eik, Wilde Witte Eik en Walnoot) om douchedeuren mee te bekleden. Een kleine toets met een grote meerwaarde.

TIP VAN DE EXPERT:

"Denk out of the box en ga voor hout in je badkamer, wanneer je niet alleen de warmte in de ruimte wilt binnenhalen, maar ook je eigen wellness-spa experience wilt creëren. Jouw zen moment in je eigen woning, wie wilt dat nu niet?" aldus Margot Pauwels, interieurvormgeefster bij Three of a kind.

Story image

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.