PanElle Design

brengt de natuur in je badkamer!

Een unieke sfeer creëren in je badkamer onder het motto: weinig werk, groots effect? Dan kan met de PanElle wandbekleding van DUSCHOLUX.

Weinig werk...

De met krasvast acryl gecoate hardschuimplaten worden eenvoudig op de bestaande ondergrond gelijmd– zonder omslachtige verbouwingen. En dankzij de bijna voegloze plaatsing wordt je douche vernieuwen én onderhouden een simpel klusje.

Groots effect...

Wil je niet te gek doen maar wil je wel een opvallend accent in je badkamer? Speel dan met de nieuwe DUSCHOLUX PanElle decors met gedurfde bloemenpatronen of dierenprints! De motieven Palm, Blossom, Leafs, Sea Life en Andalus brengen de natuur en een zuiders gevoel in de badkamer.

 

Story image
Story image

 

 

Ann Ramaekers oSérieux! PR agency

 

 

 

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.