Nieuwigheden 2015 - Ontmoet badkamerspecialist Duscholux op Batibouw

Nieuwigheden 2015 - Ontmoet badkamerspecialist Duscholux op Batibouw

Uw badkamer is de plek bij uitstek om te ontspannen. Maar dat lukt alléén als ze er tiptop uitziet. Daarvoor zorgt specialist Duscholux. Ontdek onze slimme oplossingen op Batibouw. En geef uw badkamer een eigentijdse look. 

Grote douches met strak design

Even nietsdoen onder een zalige douche? Heerlijk! Zeker als u veel ruimte hebt in de cabine zonder plassen erbuiten. Dat lukt perfect: met Collection 3. Kies voor een open inloopdouche, of voor een gesloten exemplaar dat u toch een open gevoel geeft. De frameloze, op maat gemaakte douches garanderen een strak design met transparante wanden, chroomscharnieren en een innovatieve handgreep. Een lust voor het oog én voor uw handen. Want omdat er geen spatwater buiten de douche komt, onderhoudt u uw badkamer gemakkelijk. Een grote douche installeren met Duscholux, de specialist in inloopdouches met net dat tikkeltje meer... een 100% waterdicht plan!

Stijlvolle baden met groots comfort

De look van een vrijstaand bad, gecombineerd met het gemak van een wandexemplaar. Het is géén utopie, dankzij de Primeline Wall-collectie. Zo haalt u een bad in huis met afgeronde lijnen en behoudt u toch een zee van ruimte in uw badkamer. Om nog maar te zwijgen van het ligcomfort. Eerst zien en dan geloven? Kruip in bad op onze Batibouw-stand.

Hippe wandpanelen zonder voegen

Geen fan van badkamertegels omdat u die in de douche maar moeilijk netjes houdt? Ga  dan voor de gladde wandbekleding PanElle. Deze panelen steken uw muren in een glanzend jasje zónder voegen. Krassen en waterinfiltratie krijgen geen schijn van kans. Panelen in een hippe kleur, met lijnen of een bloemenmotief? Alles kan: zelfs uw eigen ontwerp. Dankzij de acrylcoating blijven de wanden er als fonkelnieuw uitzien, ook bij intensief gebruik. Waarop wacht u nog?

Ontdek ons volledige gamma

Duscholux is in Europa pionier in badkameroplossingen. In de jaren zestig bracht het de eerste plooibare douchewand op de markt. En vandaag verbreedt het zijn aanbod met douche­bakken en baden. Altijd verkrijgbaar in standaardafmetingen en op maat.

Wilt u als eerste de nieuwste snufjes voor uw badkamer ontdekken? Download de handige Duscholux-app voor uw smartphone en tablet.

Of ontdek de Duscholux nieuwigheden op Batibouw van 26 februari tot en met 8 maart in hal 7, stand 109.

Contacteer ons
Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.