Kleuren zijn helemaal in. Ook in de badkamer!

Een pittig paarse handdoek, een mosterdgele badmat of een lichtblauwe douchemand.  Spelen met kleur laat je badkamer leven en dat doe je vanaf nu niet alleen met accessoires maar ook met de douche zelf! 

Duscholux, de douchespecialist bij uitstek, breidt de succesvolle schuifdeurencollectie Bellavita 3 uit met geslaagde en hippe kleurvarianten. Een strakke douche met zwarte profielen of een hippe combinatie met zwart en chrome past perfect in een industriële stijl. Het stijlvolle koper-rosé sluit dan weer perfect aan bij een zacht Scandinavisch interieur. En goud, een kleur die weer helemaal terug is van weggeweest, zorgt voor een warme toets. Wat je ook kiest, de Bella Vita 3 schuifdeuren combineren op sublieme wijze maximale functionaliteit en esthetiek in je badkamer!

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.