Instant chic in je badkamer

PanElle Graphics, getekend Duscholux

Het huwelijk tussen zwart en wit is here to stay. PanElle Graphics van Duscholux is een uniek grafisch samenspel van zwart-wit met geometrische vormen en geeft iedere badkamer een instant chic gevoel.  

Geometrische patronen als Flowers, Cubes, Lines en Trigon bezorgen je badkamer een extra moderne touch.

Story image

 

En om het de twijfelaars nog moeilijker te maken, kies je zelf de graad van transparantie van het design. Zodat je wand een onopvallende, klassevolle toets krijgt of net een in het oog springende highlight wordt.

Story image

PanElle, een duurzame oplossing voor iedere badkamer

Als specialist voor hoogwaardige badkamers zet Duscholux in op duurzame badkamerrenovatie. Met het slimme wandbekledingssysteem PanElle biedt het een verrassend ongecompliceerde oplossing: zonder vuil en bouwlawaai tovert PanElle iedere badkamer snel om in een inspirerende, nieuwe ruimte. De met krasvast acryl gecoate hardschuimplaten worden op de bestaande ondergrond gelijmd en dankzij het bijna naadloze click-systeem zijn er geen voegen zichtbaar.

PanElle Graphics, de geslaagde finishing touch voor de achterwanden in je douche- of boven je bad.

Aanbevolen verkoopprijs PanElle Graphics Duscholux:

  • Dikte 6 mm - standaardpaneel van 1000 x 2500 mm - 696,- € (excl. BTW) 
  • Dikte 6 mm - maatwerk - 389,- € / m² (excl. BTW) 
Ann Ramaekers oSérieux! PR agency

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.