Heerlijk douchen omringd door échte natuurstenen !

Duscholux lanceert PanElle Stone

Natuurlijke materialen geven je badkamer een pure en harmonieuze sfeer. Droom jij er stiekem ook van je ouderwetse badkamertegels te vervangen door natuursteen, maar zie je op tegen langdurige renovatiewerken? Kies dan voor PanElle Stone van Duscholux. Met dit unieke wandbekledingssysteem geef je jouw badkamer in een mum van tijd een prachtige luxe en elegante uitstraling zonder lawaai,vuil en stof.

Naast tijdloze klasse brengt PanElle Stone van Duscholux letterlijk de natuur binnen in je badkamer. Het zorgt voor een heel duurzame look en elk paneel is anders, waardoor jij gegarandeerd een unieke afwerking hebt voor jouw badkamer.

De PanElle Stone collectie bestaat uit 4 kleuren: Earth, Graphite, Volcano en Quartz.

 

Elk paneel is een unieke combinatie van echte natuursteen die in een sterkte van 2-4mm op de PanElle drager wordt aangebracht. Het resultaat? Lichte panelen met de look en feel van een écht natuurlijk product, gemakkelijk te verwerken en heel eenvoudig op bestaande ondergrond te monteren.

PanElle Stone, de perfecte harmonie tussen natuur en trends.

 

Aanbevolen verkoopprijs:

  • standaard paneel van 1m breed op 2,5 m hoog: 752 euro excl BTW
  • maatwerk: 420 euro per m2 excl BTW

 

Ann Ramaekers oSérieux! PR agency

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.