Een vleugje ‘schwung’ in je badkamer dankzij de Air Colours douchewanden van Duscholux!

 2019 is het jaar van kleur! De tijd van simpele, witte badkamers is voorbij. De badkamer wordt steeds meer een leefruimte, waarbij trendy designs en accessoires centraal staan. Je badkamer is niet alleen praktisch, maar ook een plek waar je tot rust kan komen! 

In 2019 tekent Duscholux, pionier in technische en vernieuwende designs binnen de badkamer, voor vernieuwing en brengt eenvoud en kleur. Een puur grafisch zwart logo. Vijf inspirerende productwerelden. De perfecte harmonie tussen traditie en trends. En met de Air Colours brengt ze extra kleur in haar gamma. 

Air Colours, transparante trendsetter in de badkamer

Vrijstaande douchewanden en walk-in oplossingen zijn elegant en ruim en al heel lang niet meer weg te denken uit onze hedendaagse badkamer. Met Air Colours tovert Duscholux de moderne douchewand om tot een waar designobject. Sunset Gold, Ocean Blue, Desert Sun en Ruby Red. Vier originele kleuren waarmee je een opvallend of net rustig accent geeft aan je badkamer. De ideale combinatie tussen sobere eenvoud en trendy blikvanger, met de gekende Duscholux kwaliteit. 

 

 

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.