DUSCHOLUX System 210

Een nieuw ruimtegevoel

DUSCHOLUX System 210 is een intelligente kamer-in-kameroplossing met design. Met slechts drie verschillende componenten maakt de constructie ontelbare vormen mogelijk. Dit garandeert een montage op de kortste tijd. Tot een hoogte van 2,5 meter is een ruimtehoge uitvoering mogelijk. System 210 kan onafhankelijk van de plafonds gemonteerd worden en is hierdoor ook geschikt voor valse plafonds. Een veelvoud aan kleur-, materiaal- en glascombinaties creëert blikvangers in de kamer.

Kamer-in-kameroplossingen, zoals Duscholux System 210, helpen architectenbureaus bij de ontwikkeling van flexibele ruimteconcepten. Zonder veel moeite kunnen ze aangepast worden aan de veranderende esthetische behoeften van de eigenaar. Ze voldoen aan de hoogste eisen inzake design en maken een persoonlijke vormgeving van de ruimte mogelijk - zonder traditionele droogbouwoplossingen of speciale producten van glazenmakers. Er zijn bijgevolg nauwelijks permanente ingrepen in de bouwfysica nodig.

Geen verborgen profielen, geen verbinding met het plafond, geen ankerpunten vooraf te plaatsen: DUSCHOLUX System 210 is enkel via schroeven met de wand verbonden. Hierdoor zijn individuele oplossingen voor de ruimte mogelijk met een veilige planning en constructie - op slechts enkele uren tijd, ook na de bouwwerkzaamheden.

 


 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.