Duscholux presenteert Allegra:

de douchewand met bijzonder hoog comfort tegen een uiterst betaalbare prijs

Duscholux, leider op de markt van douchewanden, introduceert met Allegra een nieuwe douchewandenreeks. Met alle comfort waarvoor het merk sinds het einde van de jaren ’60 bekend staat en tegen een uiterst betaalbare prijs. 

De combinatie van robuuste materialen en vernuftige technische details doet Duscholux uitblinken in de productie van de ideale douchewand voor een gepersonaliseerde badkamer. Ook bij de nieuwe reeks Allegra valt in de eerste plaats het sublieme design op en staat de hoogwaardige verwerking van solide materialen garant voor jarenlange functionaliteit. De standaard CareTec-glasveredeling zorgt bovendien voor een makkelijke reiniging van de glasoppervlakken dankzij de plaatsing van een transparante beschermfilm die water- en olieafstotend werkt en ook afzettingen van kalk, vuil of zeepschuim vermindert. Een slim hef-zakmechanisme in het onderste profiel tilt het comfort nog naar een hoger niveau.

Duscholux verzekert ook bij deze nieuwe Allegra douchewandenreeks verschillende mogelijkheden in breedte en hoogte.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Zonder vast deurdeel - beschikbaar van 700 mm tot 2000 mm

Hoogten:

2000 mm - 700 mm: 608 €.
1000 mm: 694 €.

Met vast deurdeel - beschikbaar van 750 mm tot 1200 mm

Hoogten:

2000 mm - 750 mm: 796 €.
1000 mm: 936 €.

Zijpanelen - beschikbaar van 700 mm tot 1000 mm

Hoogten:

2000 mm - 750 mm: 385 €.
1000 mm: 437 €.

Behandeling van het glas met Caretec standaard inbegrepen.
Bruttoprijzen excl. BTW

Contacteer ons
Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.