Duscholux op Batiboux (part I): oplossingen voor de kleinste badkamers

Met het Piccolo-concept biedt Duscholux combinatiemogelijkheden van douchewanden, douchebakken en baden om een maximum aan ruimte te benutten in elke badkamer. Het moderne design van de Piccolo Bella Vita-lijn verbindt de nieuwste technieken met gedetailleerde ontwerpen. Zoals het gebogen glas en de golvende verbinding van de Bella Vita 3-douchewand voor een opvallend optisch accent en optimaal gebruik van een kleinere ruimte.

Andere bijzondere details zijn de douchebak met geïntegreerde waterwerende boord en de afvoer van bad en douchebak die subtiel verwerkt is in het design.

Aanbevolen verkoopprijs : vanaf € 3.370,00, exclusief BTW (douche- en badbekleding niet inbegrepen).

 

Praktische info Batibouw
Duscholux, Paleis 7, stand nr. 109.

Contacteer ons
Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.