Duscholux op Batibouw (part III): luxueus sfeerlicht in de badkamer!

Uw badkamer is een oase van rust. En zo hoort het. Met voldoende ruimte om na een drukke werkdag uit te blazen in een heerlijk bad. Of te genieten van een welverdiende spik en span douche. Met prachtige sfeerlichten die u doen baden in pure luxe.

De DLight Air-douchewand beschermt uw badkamer tegen spatwater. Maar tegelijkertijd doet hij dienst als architecturaal accent met rustgevend mood light, want de vrijstaande transparante wand is voortaan te verkrijgen met led-lichtlijst. U kiest het motief en gelijk welke kleuren uit het RGB-kleurenpalet. De helderheid, de kleurovergangen en de frequentie bedient u via een besturingssysteem aan de muur of via een afstandsbediening. Uiteraard is de DLight Air-douchewand verkrijgbaar in speciale maten. Tijd om te relaxen in (een bijzonder kleurrijke en unieke) stijl!

Aanbevolen verkoopprijs : vanaf  675,00 €, exclusief BTW.

Praktische info Batibouw
Duscholux, Paleis 7, stand nr. 109.

Contacteer ons
Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.