Duscholux op Batibouw (part II): gemakkelijk te onderhouden douches

Uw badkamer is een oase van rust. En zo hoort het. Met voldoende ruimte om na een drukke werkdag uit te blazen in een heerlijk bad. Of te genieten van een welverdiende spik en span douche. Met prachtige sfeerlichten die u doen baden in pure luxe.

Bij Duscholux hebben ze het ook zo begrepen. Zij bieden vindingrijke oplossingen om meer ruimte te creëren in de kleinste badkamers, gloednieuwe technieken om douches makkelijk te onderhouden en originele verlichting om u in een luxueuze sfeer onder te dompelen.

Gemakkelijk te onderhouden douches

Waarom de Collection 3-douchewandserie een wereldprimeur is? Eerst en vooral openen deze wanden zowel naar binnen als naar buiten. Ze zijn bovendien volledig vlak, waardoor u de indruk krijgt dat deze profielloze douchewanden volledig transparant zijn én waardoor u de douche ook heel gemakkelijk kunt reinigen. De verticale magneetsluiting aan de binnenzijde is extreem plat en de afdichting onderaan is niet zoals bij traditionele douches over de glaswand geschoven, maar wel in een uitsparing in het glas vastgemaakt. Water kan met dit type afsluiting met andere woorden niet tussen de dichtingen en het glas blijven staan. Hierdoor is er van schimmelvorming bij de Collection 3 Plus-serie geen sprake. En met de standaard CareTec-glasveredeling maken ook vuil-, shampoo- en kalkafzettingen geen kans meer.

Aanbevolen verkoopprijs : vanaf 1.694,00 €, exclusief BTW.

Praktische info Batibouw
Duscholux, Paleis 7, stand nr. 109.

Contacteer ons
Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.