De DLight Air-douchewand van Duscholux: lumineus luxueus!

Natuurlijk kies je in de badkamer voor comfort en functionaliteit. Maar waarom zou dat niet samengaan met pure luxe? De gloednieuwe DLight Air-douchewand beschermt je badkamer tegen spattend water en doet tegelijkertijd dienst als stijlvol architecturaal accent. En als rustgevend mood light. En als regelrecht kunstwerk.

De Air-inloopdouche van Duscholux  met vrijstaande, transparante wand is nu ook te verkrijgen met ledlampjes. Zo baadt je doucheritueel in een kleurrijke sfeer, afhankelijk van jouw (ochtend)humeur. Want dankzij de bijna 2 meter hoge aluminium lichtstrip, 1950 mm hoog om precies te zijn, kies jij het motief en de kleurschakeringen uit het volledige RGB-gamma. De helderheid, de kleuren, de kleurovergangen en de frequentie bedien je via een besturingssysteem aan de muur of via een afstandsbediening. Uiteraard is de DLight Air-douchewand ook verkrijgbaar in speciale maten en in verschillende designs. Tijd om te relaxen in (een bijzonder kleurrijke en unieke) stijl!

Meer info over het complete gamma van Duscholux op www.duscholux.com/be-nl.

Aanbevolen verkoopprijs: 

DLight Air

1200 mm 2.894,- Euro
1500 mm 3.546,- Euro 

 

Contacteer ons
Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.