BADKAMERRENOVATIE

Een fluitje van een cent dankzij PanElle van Duscholux

Droom jij al een tijdje van een nieuwe look voor je badkamer, maar heb je geen zin in langdurige renovatiewerken? Met het wandbekledingssysteem PanElle van Duscholux tover je een ouderwetse badkamer in een mum van tijd om in een trendy goed gevoel-oase.

INSPIRATIE 1

De PanElle wandbekleding van Duscholux in het trendmateriaal "Metselwerk" wordt eenvoudig gemonteerd op de bestaande tegels. Het bad wordt vervangen door een ruime walk-in douche met een elegante Bella Vita 3 douchewand en een innovatieve Fjord douchebak. En voor je het weet, kan je heerlijk genieten van een ultra moderne doucheruimte.

Story image
Story image

INSPIRATIE 2

Een oud huis gekocht en niet helemaal tevreden met de badkamer? Je kan deze snel en met een beperkt budget een totaal nieuwe look geven! ​ De PanElle wandbekleding kan ​ eenvoudig over de oude badtegels geplaatst worden in een mooie kleur die perfect aansluit bij de tegels. Het oude gordijn maakt plaats voor een Bella Vita 3 schuifdeur. ​ Modern douchecomfort gegarandeerd!

 

Story image

 

Story image

TIP: Op zoek naar een betaalbare eyecather voor je badkamer? De budgetvriendelijke reeks Gravity van Duscholux verbindt een knap design met een pittige dosis zwart.

Story image

 

Ann Ramaekers oSérieux! PR agency

 

 

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.