Als je douche of bad ware blikvangers worden in je badkamer…

Story image

Op zoek naar eyecatchers die je badkamer een trendy uitstraling geven én  die je ook ultiem bad- of doucheplezier bezorgen? Kies dan resoluut voor DUSCHOLUX, de badkamerspecialist die er steeds opnieuw in slaagt om design, architectuur en functionaliteit in sobere, eersteklas producten te verenigen.

Eyecatcher 1 – de unieke Allegra Walk in douchewand, getekend DUSCHOLUX

Harmonisch qua design en eenvoudig in onderhoud. De douchewandserie Allegra van DUSCHOLUX combineert robuuste materialen met oogstrelende details. Dé garantie voor jarenlange functionaliteit en doucheplezier. 

Aanbevolen verkoopprijs Allegra Walk-in (afmeting 1200 mm): 1.089,- €  Ook beschikbaar in grotere afmetingen

Eyecatcher 2 – Formia Free, een prachtig vrijstaand rechthoekig bad, getekend DUSCHOLUX

Strakke vormgeving en tijdloos design in combinatie met eindeloos badplezier. Het nieuwe rechthoekige bad Formia van Duscholux is vervaardigd in het innovatieve materiaal DUSCHOLUX Bestone. Dankzij zijn originele vorm, zijn matte look, zijn verborgen, centrale afvoer met vlakke afdekplaat en het bijzonder aangename materiaal, baad je met Formia Free in een oase van rust en ontspanning.

Het bad Formia bestaat als vrijstaande Free-variant en als Wall-variant.

Aanbevolen verkoopprijs: 3.750 euro

Ann Ramaekers oSérieux! PR agency

 

 

 

 

 

Over Duscholux
Baden. Douchen. Genieten.
        
De successtory van Duscholux begint in 1970 met de lancering van de eerste plooibare douchewand uit acryl. En ook vandaag tekent  Duscholux voor innovatieve en kwalitatief uitgekiende badkameroplossingen. Walk-in douches zonder grenzen, profielloze douchewanden, innovatieve PanElle wandbekleding, ultra-vlakke en flexibele douchebakken, trendy inbouw- en vrijstaande baden,… Duscholux staat garant voor moderne functionaliteit in iedere badkamer onder het motto: baden, ontspannen, zich goed voelen.